Vaccinurile care ne omoara

De curand am citit o stire interesanta pe slashdot.org. Iat-o:

Proposed Mercury Ban Threatens Vaccines
“Although in the draft stages, a treaty being pushed by the United Nations Environment Programme has a blanket ban on mercury. While the ban would stop the use of mercury in paints or pesticides, it currently has no exemptions to allow for other small uses, such as in thermisol, which is used as a preservative in vaccines. The next meeting to discuss this treaty will be at the end of October.”

Toata lumea stia, nimeni nu spunea. Deci, pana la urma, tot “cei (putini) ce vad (si vor sa vada)” aveau dreptate cand urlau in gura mare avertizand asupra metalelor grele din vaccinuri. Prostimea le radea in nas… “metale grele… fugiti, ma, ca bateti campii; sunteti nebuni; mancati cacat, nu mai stiti de ce sa va legati si v-ati gasit sa va luati acum de [prea-scumpele si prea-iubitele si bine-facatoarele noastre] vaccinuri”.
Eh, iata cum acum, cu nonsalanta, oficialitatile recunosc public: “da, va omoram incet cu metale grele chiar si in vaccinuri”; dar, ca niste iubitori de oameni ce sunt ei – mai marii ce ne conduc – s-au gandit ca putin praf in ochi nu strica (acum cand cacatul o inceput a lovi ventilatorul, cand publicul este tot mai constient de prezenta metalelor grele din vaccinuri, cand buboiul e pe cale sa explodeze) si ca ne vor face un mare “bine” incercand sa interzica mercurul din vaccinuri. Subliniez: incercand!

“Praf in ochi?!” imi vor urla iara “necredinciosii”… “pai bine, monsericule” – vor spune ei, “nici asta nu i bine?! Daca e metal greu, nu i bine; daca nu e metal greu, iar nu i bine. Pai, ce anafura mumii voastre mai vreti voi, astia, de le stiti pe toate?!” Ei bine, da, praf in ochi. Pentru ca daca vrei cu adevarat sa cureti gradina de buruieni, nu scuipi in directia lor si spui “gasi-v-ar al’-cu-coarne”, ci pui mana pe plug si le scoti din radacina. Actiunea asta firava si plapanda de a interzice mercurul din vaccinuri nu trebuie sa fie una singulara, ci ea trebuie sa vina “la pachet” cu MULTE altele asemanatoare: eliminarea plumbului din materiale plastice si vopsele, a fluorului din pasta de dinti, a iradierii fructelor si legumelor in vederea conservarii, a chimicalelor din mancare etc. etc. etc.

Doar ca… nu prea se vrea si nu prea se mai poate asta, asa, cu hei-rup-ul, mai ales ca am ajuns, oficial, la 7 miliarde de “lacuste” care devin o povara tot mai mare pentru Pamant si care trebuie sa fie controlate cu dozele tot mai mari si tot mai diversificate de “pesticide”.

Eh, pana la urma, salut propunerea eliminarii mercurului din vaccinuri, dar imi permit sa imi pastrez pe ochi, ochelarii de protectie impotriva prafului. šŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: